Evoluăm de când ne aflăm pe acest Pământ. Evoluăm și ăsta este un lucru bun pentru că în acest fel viața noastră s-a îmbunătățit. Simțim o paletă mult mai largă de emoții și intensitatea acestor emoții este mai mare.
Dar cum fac oamenii să evolueze?
Visează!
Își imaginează, își pun targeturi și își caută scopuri, planifică obiective. În alte cuvinte se gândesc la ce vor, la ce își doresc. Și de fapt asta este formula evoluției la nivel emoțional. Ne gândim la ce vrem și nu la ce NU vrem!
Există două tipologii de persoane: persoanele care gândesc în termeni afirmativi, creându-și în minte dorința, drumul pe care vor să meargă și persoane care gândesc în termeni negativi, care se gândesc la ce NU vor să li se întâmple, la lucrurile de care fug sau vor să le evite.
Ne naștem cu Liberul Arbitru, așadar mereu avem libertatea de a face alegeri. Însă vin să vă întreb: cum vreți să vă trăiți viața? Mergând către sau fugind continuu de ceva? Pentru că a trece prin viață ascunzându-ne în permanență de situații negative, fugind mereu ca să ne apărăm, trebuie să fie foarte obositor și frustrant!
Make the best choice you can make! ⏳