Despre

Servicii

Psihoterapie individuala

Cu totii avem momente in viata cand ne confruntam cu emotii puternice carora simtim ca nu le mai putem face fata.

Afla mai multe

Psihoterapie de cuplu

„Pana la adanci batraneti” sunt cuvintele cu care plecam alaturi de celalalt in viata, crezand in frumoasa poveste si incercand cu toata fiinta noastra ca lucrurile sa se intample asa cum le-am imaginat.

Afla mai multe

Psihoterapie adolescenti

Adolescenta este perioada marilor descoperiri, descoperiri in ceea ce priveste lumea noastra interna dar si lumea din afara noastra, societatea.

Afla mai multe

Consiliere parentala

Niciodata nu o sa fim suficient de pregatiti sa fim parinti deoarece copiii sunt unici si mereu ne pun in situatii inedite, provocatoare, iar noi trebuie sa gasim mereu solutii.

Afla mai multe

Psihoterapie de grup

Grupul este un factor terapeutic care a fost stiintific demonstrat de sute de ani. Are o putere extrem de mare asupra psihicului uman prin simplu fapt al sentimentului de apartenenta.

Afla mai multe

Consiliere online

De multe ori datorita timpul limitat nu reusim sa mergem in cabinetul unui psiholog sau pur si simplu ne dorim sa lucram cu un psiholog care nu se afla in zona in care locuim, in orasul nostru.

Afla mai multe

Programul „Inel Gastric Virtual”

Sheila Granger este creatoarea tehnicii Inel Gastric Virtual si recunoscuta la nivel international pentru realizarile sale extraordinare in acest domeniu.

Afla mai multe

Evaluari psihologice

Evaluarea psihologica reprezinta investigarea si evaluarea felului in care functioneaza psihicul unei persoane.

Afla mai multe