Despre

Despre

Inca de mica am fost curioasa si pasionata de Suflet si de ce este dincolo de granitele Pamantului, asta poate si pentru ca fratele meu mai mare cu 7 ani a facut Teologia si aveam cu el discutii profunde legate de Spiritul uman, dar poate si pentru ca sunt o fire foarte curioasa, careia ii place sa afle, sa cunoasca, sa descopere mereu lucruri noi.

Asadar m-am hotarat sa urmez cursurile Facultatii de Filosofie-Sociologie din Craiova, constransa oarecum de faptul ca ai mei parinti inca nu erau pregatiti sa ma stie plecata la Bucuresti pentru a urma Facultatea de Psihologie care era pasiune mea din acea perioada. Si exact asa a si ramas.

Am ramas pasionata de psihologie si vazand ca Filosofia si Sociologia mi-au raspuns doar la o mica parte din multele mele intrebari legate de oameni si suflet si, facandu-ma mai mare, cu libertatea de a alege singura pentru mine, m-am hotarat sa fac Facultatea de Psihologie asa cum visasem de mica.

A fost minunat si am descoperit multe lucruri despre psihicul uman, insa ce obtinusem era doar sa reusesc sa diagnostichez corect o problematica si sa informez persoana despre ce anume se intampla si eventual ce are de facut mai departe. Nu obtinusem ce era cel mai important pentru mine…metoda prin care puteam CONCRET sa ajut oamenii in suferinta.

Si pentru ca sunt o persoana perseverenta care nu renunta usor la ceea ce si-a propus, am mers mai departe in cautarea mea si am urmat timp de 4 ani cursurile Scolii de Psihodrama Clasica din Sibiu, unde am avut norocul sa-l am ca didact chiar pe Presedintele Scolii, domnul Radu Vulcu.

Acelasi noroc l-am avut si atunci cand timp de 2 ani de formare in Psihologie Clinica si apoi 2 ani de supervizare, am fost indrumata de catre domnul psiholog Victor Iovanel pe drumul de a deveni psiholog clinician cu drept de libera practica, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Facand aceasta formare, care s-a potrivit ca o manusa tipologiei mele de persoana, deoarece sunt destul de spontana si creativa, am inceput sa profesez in propriul cabinet si sa simt rezultatele CONCRETE in lucrul cu oamenii…vindecarea. Si pentru ca pasiunea te face mereu sa vrei mai mult si sa cunosti mai mult, mi-am completat formarea cu alte formari.

Am facut cele 2 module de Programarea Neuro-Lingvistica fiind Master NLP la finalul anului de studiu, am facut training-uri de Autohipnoza, Procesul Goulding SleepTalk® pentru Copii creat de Joane Goulding (hipnoza la copii in timpul somnului) si ultima acreditare internationala de care sunt tare mandra pentru ca am aplicat-o pe propria-mi piele; Inelul Gastric Virtual impreuna cu Sheila Granger care este chiar creatoarea tehnicii, una dintre cele mai inovative modalitati de control al greutatii.

Curiozitatea m-a impins sa vreau sa cunosc mai mult iar cand am aflat ca Richard Barker, unul dintre cei mai cunoscuti hipnotisti de scena din lume, vine in premiera, in Romania, pentru a sustine un workshop pe hipnoza de spectacol, nu aveam cum sa nu fiu prezenta la asemenea experienta unica. Si chiar a fost unic, interesant si plin de lectii din care am invatat extrem de mult.

Si dragilor…va continua…deoarece, cunoscandu-ma, nu am de gand sa ma opresc aici. Sunt atat de multe lucruri de spus si de aflat despre suflet si emotii incat, uneori, poate nu e suficienta o viata de om.

Formare profesionala

 • Atestat libera practica- psihoterapie-psihodrama clasica – acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania;
 • Atestat libera practica- psihologie clinica– acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania;
 • Licenta NLP Practitioner IANLP;
 • Licenta NLP Master IANLP;
 • Formare in tehnica “Inel Gastric Virtual”;
 • Certificat Practitioner Sheila Granger “Virtual Gastric band procedure”;
 • Asociatia Romana de Hipnoza – “Hipnoza de scena”;
 • Richard Barker – Hypnotist stage Academy- Stage Hypnosis Class;
 • Curs “Hipnoza recreationala” – Andrei Loiso;
 • Asociatia Romana de Hipnoza – Seminar practic de autohipnoza;
 • Mark Andreas – Core Transformation Training;
 • Workshop acreditat Colegiul psihologilor din Romania, Elena Otilia Vladislav – “Utilizarea mijloacelor expresiv-creative in evaluarea clinica si psihoterapia copilului, adolescentului si familiei”;
 • Curs formare continua acreditat de Asociatia Psihologilor si Medicilor din Romania, Psih. Dr. Aurora Frunza – “Interventiile suportive in psihologia clinica”;
 • Workshop acreditat Colegiul psihologilor din Romania, Psih. Dr. Angela Ionescu – “Psihodrama individuala”;
 • Curs de formare continua acreditat Colegiul psihologilor din Romania – “Abordarea interdisciplinara a consumului ilicit de droguri. Tehnici de interventie specifice psihoterapiei integrative”;
 • Conferinta Nationala de Psihodrama, Bucuresti 2013 – “Rolul si paradoxurile sale – Creatia si disolutia relatiilor in cotidian”;
 • Conferinta Nationala de Psihodrama, Cluj-Napoca 2014 – “Memoriile viitorului – transcultural si transgenerational in psihodrama”;
 • Conferinta Nationala de Psihodrama, Sibiu 2015 – “Relatii de iubire – de la lumea interna la scena psihodramatica”;
 • Conferinta Nationala de Psihodrama, Arad 2017 – “Conexiuni”;
 • Conferinta Nationala de Psihodrama , Cluj-Napoca 2018 – “Aplicatii terapeutice si organizationale ale psihodramei”;
 • Conferinta Nationala de Psihodrama, Brasov 2019 – “Psihodrama in secolul XXI – Tendinte si provocari”;
 • Scoala de vara, Sibiel 2013 acreditata Colegiul psihologilor din Romania;
 • Workshop “Motivare si leadership” – Mircea Chira;
 • Trainer Fastrackids Romania, Academia educationala Fastrackids Bucuresti;

Galerie de imagini

„Daca la inceput am fost sceptica si nu voiam sa merg la psiholog, dupa ce am cunoscut-o pe doamna psiholog Camelia Vasile, mi-am dat seama ca nu as fi reusit sa imi depasesc singura probleme alimentare pe care le aveam. Tehnicile aplicate de doamna psiholog m-au ajutat sa imi indeplinesc visul de a elimina din kilogramele cu care ma luptam de mult timp! A fost o experienta care mi-a schimbat viata si mi-a redat increderea in mine! Recomand cu tot dragul!”

Madalina, Romedic

„Sedintele terapeutice alaturi de Vasile Camelia, mi-au redat increderea in mine, mi-au readus fericirea in viata mea, m-au invatat sa gandesc deschis, sa-mi intrec fricile, sa vad viata cu alti ochi si sa ma bucur de micile bucurii ale vietii! Dincolo de relatia terapeutica, pe care o pot caracteriza profesionala, intelectuala si plina de interes, va pot spune ca am castigat un om pe care te poti baza in orice situatie.. Mie mi-a readus speranta si pofta de viata si o recomand din tot sufletul!”

Alexandra, Romedic

„Un psihoterapeut de nota 10! De fiecare data cand am intrat pe usa cabinetului am fost surprinsa de profesionalism! Pe langa terapia de exceptie care a dat roade, doamna este un om minunat, cu suflet mare la care as apela oricand. Chiar si cele mai jenante evenimente pot fi in siguranta la ea. Ii multumesc pentru tot ce a reusit sa ma invete si tot ce mi-a explicat!”

Furtuna Karina, Romedic

„As recomanda-o pe Camelia Vasile oricui, oricand, la orice ora! Mi-a oferit cu profesionalism si multa empatie mana care m-a ajutat sa reiau controlul asupra propriei mele vieti. Serioasa, implicata si bine pregatita, psihoterapeutul Camelia Vasile m-a ghidat pas cu pas, inarmata cu rabdare, umor si multa intelegere, spre (re)autodescoperirea de care aveam nevoie. Este un profesionist de nota zece, dar mai ales un OM frumos, caruia as avea oricand curaj sa-i incredintez cele mai intime secrete, fara teama de a fi judecata sau gresit indrumata. Multumesc din suflet, Cami, continua sa faci lucruri minunate!”

Monica Radu, Romedic

„Un psihoterapeut extraordinar. Adaugand expertizei profesionale, o minte sclipitoare si un suflet mare, devine „ingredientul” necesar celui ce doreste sa se cunoasca pe sine, sa-si vindece ranile,sa evolueze si nu in ultimul rand sa-si reseteze viata. MULTUMESC,pentru binele facut!”

Monica Maziulu, Romedic

„Recomand cu cea mai mare încredere ,sunt foarte mulțumită de servicii.Imi face mare plăcere sa ma duc de fiecare data!”

Daria Mladin, Romedic
„Cami este extraordinara! E un psiholog si un prieten f bun cu un suflet mare!!! Pe mine m-a ajutat foarte mult! Recomand din toată inima.”
Margareta Buta

„Cand intri pe usa cabinetului, simti ca iti doresti sa revii iar si iar! Doamna psiholog te intampina cu un chip luminos si o voce calda si te invita sa incepi o calatorie prin lumea gandurilor, sa iti infrunti orice teama si sa depasesti orice obstacol! Profesionalismul de care da dovada si atmosfera calda, te fac sa te simti ca intr-o vizita la o prietena, care este acolo pentru orice ai nevoie! O recomand din suflet pe doamna psiholog Camelia Vasile!”

Afla mai multe

Mergi mai departe pentru a afla care serviciu se potriveste situatiei cu care te confrunti.

Servicii