Purtăm măști, ne ascundem după zâmbete false, nu vrem să vadă lumea ce simțim, ne prefacem și toate astea pentru a ne ascunde emoțiile, deoarece există o convingere falsă implementată cumva în conștiința oamenilor: dacă ne expunem, suntem vulnerabili, suntem slabi.
Vreau să vă dau o altă perspectivă asupra acestui lucru. O idee după care eu functionez în viață și în cabinet: curajul cel mai mare este acela de a cere ajutorul!
Ce înseamnă de fapt să fii puternic? Atunci când nu se întâmplă nimic și totul merge bine? Nu! Puterea ne-o demonstrăm atunci când trebuie să luptăm cu ceva. Atunci când viața „ne tăvălește”, ne pune piedici, ne provoacă iar noi găsim acele resurse interioare, acele „arme” cu care luptăm să mergem mai departe. Atunci demonstrăm PUTERE!
Așadar NU suntem slabi când simțim și ne luptăm cu ceea ce simțim că să putem să învingem, nu suntem slabi atunci când cerem ajutorul ca să ne găsim aliați în această luptă, până și marile puteri au făcut alianțe pentru a câștiga războaie!
Suntem puternici! Luptăm! Și dacă până la final stăm încă în picioare, este un lucru de care ar trebui să fim foarte mândri!
Fiți mândri de „rănile voastre de război”, în viata reală oamenii primesc o medalie de onoare pentru asta!